Rietdekkersbedrijf met 25 jaar ervaring

Rietdekken met liefde voor het vak

Wij zijn een kleiner rietdekkersbedrijf, dat al meer dan 25 jaar bestaat en een degelijke reputatie heeft opgebouwd rond de uitvoering van alle rietdekkerswerken. Hiervan getuigen onze verschillende realisaties bij onze tevreden klanten.

Oorspronkelijk waren we met ons rietdekkersbedrijf vooral werkzaam in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Luik (onze medewerkers praten ook Frans!). Tegenwoordig voeren we echter rietwerken uit over heel Belgiƫ. De invloed van het internet heeft hierbij zeker een cruciale rol gespeeld.

Een hart voor het ambacht

We kiezen er bewust voor om ons rietdekkersbedrijf kleinschalig te houden. Alleen zo kunnen we mikken op zuivere kwaliteit, wat bij een grotere productie minder evident is. Wij zijn geen aannemers of verkopers van rieten daken, maar nog echte vakmensen die werken met een hart voor het ambacht.

"Beter een dak niet gemaakt dan een slecht dak gerealiseerd". Dat is het standpunt dat we in ons achterhoofd houden. Zo maken we geen schroefdaken (waarbij het riet zonder luchtspouw en ventilatie op panelen wordt geschroefd), omdat zulke daken dikwijls problemen geven. Daarom adviseren we onze klanten liever om voor een andere dakbedekking te kiezen dan voor een dak waarvan wij weten dat het minder goed is.

Wil u graag meer informatie over ons rietdekkersbedrijf, wat we doen en hoe we precies te werk gaan? Dan verwijzen we u graag verder op onze website.