Rietdekken: een vak apart

Rietdekken is een vak apart. Reken daarom op de vaklui van Rietwerken voor de plaatsing van uw rieten dak. U vindt ons én experts uit andere vakgebieden heel makkelijk terug op de site van Architab.

Er gaat niets boven de charme van een rieten dakbedekking. Maar aan de realisatie ervan gaat heel wat voorbereidend werk vooraf. Daarom beginnen we altijd met het verstrekken van het juiste advies, voordat we effectief overgaan tot het eigenlijke rietdekken. Samen met de klant kijken we dan hoe het dak het best gemaakt wordt en of er misschien alternatieven zijn om een dak beter of mooier te maken.

Onze rietdekkers hebben al jaren ervaring in de plaatsing van nieuwe daken. Dat blijkt uit onze talloze, succesvolle realisaties. Zo leggen wij een strodak op villa’s, landhuizen, boerderijen, pastorijwoningen, tuinhuizen en zelfs poolhouses.

Oog voor precisie

Ons werk beperkt zich niet alleen tot louter rietdekken. Ons gemotiveerde team neemt er graag alle bijhorende taken bij, zoals de plaatsing van vonkenvangers en Velux dakvensters, de installatie van zonnepanelen of de uitvoering van kleinere timmerwerken.

Is uw bestaand dak aan vernieuwing toe? Wacht dan niet te lang om het te laten herstellen of bij te werken. Ook voor de ontmossing van uw dak of voor het aanbrengen van een brandvertragend product om de brandveiligheid te verzekeren, helpen onze vaklui u graag verder.

Vergeet niet dat een tijdig onderhoud van uw rieten dak de levensduur opmerkelijk kan verlengen. Contacteer ons gerust voor advies of nuttige tips over rietdekken.